Uusi

Ya'an Yu Hua (2017)

Tämä Ya'an Yu Hua eli Ya'anin Sadekukka on Nanjingissa tuotettavan teen versio kasvatettuna Sichuanin maakunnassa Ya'anin vuoristoisella alueella. Upean raikasta ja voimistuvaa makua, joka piristää ja rauhoittaa!

Saatavuus: Varastossa

Tuotteen nimi Hinta Kpl
Ya'an Yu Hua (2017) - 25g
10,00 €
Ya'an Yu Hua (2017) - 50g
19,00 €
Ya'an Yu Hua (2017) - 100g
36,00 €

Yksityiskohdat

Yleistä

Sichuanin maakunnan Meng Shan eli Meng-vuori on yksi kiinalaisen teentuotannon perinteikkäimmistä paikoista. Se sijaitsee Sichuanin maakunnan alueen kattavan valuma-alueen länsireunalla Ya'anin kaupungin hallinnollisessa alaisuudessa. Ya'an on tämän merkittävän teentuotantoalueen keskuskaupunkina.

Tämä tee

Tämä Ya'an Yu Hua -tee on 2017 kevätsadosta. Tämän vähemmän tunnetun teen nimi tarkoitaa käännettynä Ya'anin Sadekukkaa. Teen tuotantopäivä oli 10. maaliskuuta 2017. Tämä on kuuluisamman Nanjing Yu Hua -teen versio tuotettuna Ya'anissa Sichuanissa. Tee hyötyy Ya'anin upeasta ympäristöstä. Teessä on pienet kiiltävänvihreät silmut, joiden pinnalla on paikoin vaaleaa nukkaa.

Maku

Lehdissä on napakka vegetaalinen tuoksu. Siinä on hieman herneistä makeutta ja mineraalisuutta. Haudutettujen teenlehtien tuoksussa on parfymaattisen raikasta vegetaalisuutta ja kevyttä mausteisuutta. Haudutetun teen tuoksu on mieto ja makean raskas. Maku on täyteläinen ja tiivis. Tämän teen painotus on maun kehityksessä ja jälkimaussa. Kun teen nielaisee, maku nousee esiin ja voimistuu. Tiivis vegetaalisuus avautuu raikastuen. Siihen kehittyy ituista vegetaalisuutta ja mineraalisuuden sävyjä. Teestä löytyy vienoina sävyinä myös Ya'anin alueen vihreiden teelaatujen eksoottinen hedelmäisyys. Tässä teessä se on kuitenkin taustalla ja vegetaalisuuden sävyt dominoivat. Tämä on erityisen hyvä tee kun kaivataan piristävää makua ja rauhoittavaa makua.

Hauduttaminen

Käytä noin 2g (ruokalusikallinen) lehtiä. Veden lämpötilan tulisi olla noin 80-90 astetta. Haudutuksen sopiva pituus on 1-2 minuuttia. Parametreja on sovitettava kun käytetään esim. suurikokoista yli puolen litran haudutusastiaa. Teestä saa useita haudutuksia.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltavana: Ya'an Yu Hua (2017)

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Laatu
Hinta/Laatu

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.