Sri Lanka (Ceylon)

6 tuote(tta)

/ sivu

 • Lumbini OP (Ruhuna)

  Lumbini on Ruhunan alueella sijaitseva teetehdas. Matalan alueen teetarhat sijaitsevat n. 500m korkeudessa. Teessä on jämäkkää tanniinisuutta, joka yhdistyy sävykkääseen ja raikkaaseen punahedelmäisyyteen.

  Lue lisää...

  Alkaen: 5,50 €

 • Halpewatte OP1 (Uva)

  1 arvostelu(a)

  Halpewatten teetehdas sijaitsee Uvan alueella. Neulasmaiset lehdet tuottavat raikkaan hedelmäisiä ja puolukkaisia haudutuksia, joissa on hyvin hallittua kitkeryyttä.

  Lue lisää...

  Alkaen: 5,50 €

 • St. Andrews OP (Dimbula)

  1 arvostelu(a)

  St. Andrews OP tuotetaan Chrystler's Farm Estate -tilalla Sri Lankan keskusvuoriston länsipuolella Dimbulan alueella. Tee on Reilu Kauppa -sertifioitua. Teen raikas makeus antaa kiinalaista teetä muistuttavan vaikutelman.

  Lue lisää...

  Alkaen: 6,00 €

 • Kunduppakanda OP (Ruhuna)

  Kunduppakanda on Gallen kaupungin lähistöllä Ruhunan alueella sijaitseva matalan alueen teetä tuottava teetehdas. Teessä on upean pitkät lehdet. Maku on luonteeltaan roteva, mutta samalla monipuolinen.

  Lue lisää...

  Alkaen: 5,00 €

 • Lover's Leap OP (Nuwara Eliya)

  1 arvostelu(a)

  Lover's Leap -tee tuotetaan Pedro-teetilalla Sri Lankan korkeimmalla alueella Nuwara Eliyassa. Teetarhat ovat noin 1700m korkeudessa ja tuottavat kevyttä ja samalla hienoaromista teetä. Teestä löytyy kiwin, aprikoosin ja appelsiinimarmeladin sävyjä.

  Lue lisää...

  Alkaen: 6,00 €

 • Galpaditenne OP (Sabaragamuwa)

  Galpaditenne on yksi Sri Lankan suurimpia teetehtaita. Se sijaitsee jalokivistään kuuluisalla Sabaragamuwan alueella. Tee on roteva luonteeltaan. Maku on punamarjainen ja hieman tanniininen. Tuotesivulla maisteluvideo!

  Lue lisää...

  Alkaen: 5,00 €

6 tuote(tta)

/ sivu