Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

Hyväksymme tällä hetkellä seuraavat maksutavat:

Verkkopankkimaksut - Checkout Finland

Voit maksaa suoraan omassa verkkopankissasi tilauksesi aikana. Palvelun tarjoaa Checkout Finland. Merkittävimmät suomalaiset pankit ovat tuettuna.

Ennakkomaksu tilisiirtona

Voit maksaa tilauksesi tilisiirtona kassalla ja tilausvahvistus-sähköpostissa antamillamme tilitiedoilla. Tilauksesi käsittely jatkuu kun olemme vastaanottaneet maksusi.

Luottokortit, Debit-kortit kuten Visa Electron tai Paypal

Voit maksaa luottokortilla tai esim. Visa Electronilla Paypalin kautta vaikka sinulla ei olisi Paypal-tiliä.

Jos sinulla on Paypal-tili, voit maksaa Paypal-tilillä olevilla varoilla tai tiliin linkittämälläsi kortilla.

Korttimaksut Paypalin kautta ovat turvallisia. Teepolku ei kerää luottokorttitietojasi vaan maksutapahtuma käsitellään Paypalin suojatuilla palvelimilla Lisätietoa Paypalista löytyy täältä.

Toimitustavat

Toimitamme tilauksia kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin. Mikäli tilauksesi on maksettu ja valmiina toimitettavaksi toimituspäivänämme, toimitamme sen.

Tilauksesi paino määrittelee mitkä toimitustavat ovat mahdollisia ja mitkä näytetään vaihtoehtoina kassalla hintoineen. Tässä on kuitenkin täydellinen listaus mahdollisista toimitustavoista.

Kirjeet

Normaali kirje on halvin toimitustapamme. Kirjeen paksuus on maksimissaan 30mm ja tämän takia tähän ei mahdu kuin pienimmät apuvälineet ja teet. Kirjeet toimitetaan suoraan postilaatikkoon tai postiluukusta.

   Hinta Toimitusaika
Economy kirje 250g 1,5€ 2 päivää
Priority kirje 250g 2,5€ 1 päiväMaksikirjeet

Maksikirje on sopiva muutamalle astialle tai suuremmalle määrälle teetä. Maksikirje toimitetaan kotiin, jos se on mahdollista - ts. maksikirje mahtuu esim. postilaatikkoon. Joissain tapauksissa saapuneesta maksikirjeestä jätetään ilmoitus ja se on noudettava postikonttorista.

   Hinta Toimitusaika
Economy maksikirje 500g 5,2€ 2 päivää
Priority maksikirje 500g 7,9€ 1 päiväPakettiautomaatti - SmartPOST

Voimme toimittaa tilauksesi Postin pakettiautomaatteihin. Tämän mahdollistamiseksi, vastaa tilaussähköpostiin sen pakettiautomaatin sijainti, mihin haluat tilauksesi toimitettavan. Tämän lisäksi meidän on tiedettävä puhelinnumerosi, jotta posti pystyy lähettämään sinulle tekstiviestin paketin saapumisesta pakettiautomaattiin. Tämä syötetään tilaustiedoissa tai asiakastiedoissasi. Tietoja paketin vastaanottamisesta pakettiautomaatista ja pakettiautomaattien sijainnit löydät tältä sivulta.

   Hinta Toimitusaika
SmartPOST-paketti 6,0€ 1 päiväPakettipalvelut

Paketit toimitetaan lähipostiisi tai Ovelle-paketin osalta suoraan kotiovellesi. Paketeilla on seuranta, ja toimitamme seurantakoodin sinulle, jotta pystyt seuraamaan toimituksen etenemistä.

  Hinta Toimitusaika
Postipaketti 2kg 7,9€ 1 päivä
Postipaketti 5kg 9,3€ 1 päivä
Postipaketti 10kg 10,5€ 1 päivä
Postipaketti 35kg 19,7€ 1 päivä
     
Ovelle-paketti 2kg 19.3€ 1 päivä
Ovelle-paketti 5kg 20,3€ 1 päivä
Ovelle-paketti 10kg 21,3€ 1 päivä
Ovelle-paketti 35kg 27,1€ 1 päivä