Tämänkertainen pu'er-kandidaatti on myös Changtai-tehtaan tuotantoa ja kuuluu Yi Chang Hao -brändiin toisin kuin viimekerralla tarkasteltavana ollut Qian Jia Feng 2009, joka oli varsin mukava tuttavuus nuoresta iästään huolimatta. Tämä kakku on tuotettu vuonna 2005 Xishuangbanna-prefektuurin läntisessä Menghai-piirikunnassa Bulang-vuorella. Teen lisänimi kertoo tämän olevan vanhan herra Chenin teetä. Tässä viitataan Changtain hallituksen puheenjohtajaan.

Kakun kerrotaan koostuvan sekoituksesta villeistä ja puolivilleistä teepuista poimituista lehdistä. Puolivilleillä puilla viitataan useimmiten plantaasipuihin, joiden järjestelmällinen hoitaminen on sittemmin lopetettu jättäen puut kasvamaan vapaasti. Näin voi tapahtua, kun pu'er-tuottaja lopettaa toimintansa ja vielä yleisemmin tuottajan tietoisena ratkaisuna, sillä villien puiden lehtimateriaalin arvostus on noussut viimeisen 10-20 vuoden aikana siten, että tällä hetkellä kaikkein tavoitelluimmat pu'er-teet ovat lähes yksinomaan villiä teetä.

Ruskeankellertävien lehtien laatu vaikuttaa melko korkealta. Suuri osa lehdistä on pienehköjä ja niitä peittää hieno vaalea nukka.

Teestä saatava neste on vastaavasti lämpimän oranssinruskeaa ja sen tuoksu on paksu ja tiheä. Siitä löytyy myös makeaa mehuisuutta, jota pitäisin erityisesti nuorempien pu'er-teiden ominaisuutena. Teen luonne on kuitenkin kuivahko ja puinen. Jälkimakuna suuhun jää leijumaan jotain tupakkaa muistuttavaa.

Teen qi ei ole erityisen huomiotaherättävä. Niinpä en pidä tätä erityisen ihastuttavana teenä. Se on kuitenkin asiallista laatua ja suosittelisin sitä etenkin rotevien teiden ystäville.